netherlands germany france united-kingdom

Vrijspringen Evergem

In het Dravershof te Evergem vond afgelopen weekend een wedstrijd vrijspringen plaats voor 2- en 3-jarige paarden. De hengst Cayenne vd Heffinck leverde zowel de nummer 1, 2 als 3 af.
Elke leeftijdscategorie had twee reeksen. In de eerste reeks voor 3-jarige paarden was de overwinning voor Messi vh Dravershof (Cayenne vd Heffinck x Latano) van Dirk Sergeant. 
In de andere reeks was de winst voor Luc Van Assche met Monseigneur vd Ceulshaegen (Halifax vh Kluizenbos x Lys de Darmen). Mon Dieu vh Kattekwaad (Cayenne vd Heffinck x Zeus) eindigde op de 2e plaats. Deze is in eigendom van Jan Van de Walle.
De reeks 2 jarigen werd opnieuw een zoon van Cayenne 2e nl. Nucleair v’t Hazelarenhoekje (Cayenne vd Heffinck x Chellano Z) van Marc Huyghe.
In de andere reeks werd Danny De Martelaere 2e met Nestor (Jamal vd Heffinck x Contact vd Heffinck). Op de 3e plaats opnieuw een nakomeling van Cayenne vd Heffinck; Notre Dame vh Kattekwaad (v.m. Zeus) van Jan Van de Walle. Deze is de volle zus van Mon Dieu vh Kattekwaad die bij de 3-jarigen 2e werd.

Ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten