netherlands germany france united-kingdom

Laatste nieuws

Een geslaagde BWP hengstenkeuring

Hoogdagen in januari voor de belgische fokkerij met de BWP hengstenkeuring en de hengstencompetitie. 3 hengsten en karan

Lees meer

Looking back to the last show of 2022...

We had a great show @jumping Mechelen!! Foncetti jumped great in his first 5*GP, Piper jumped also good in the...

Lees meer

Merry Christmas and happy New Year!!

We want to wish you a healthy and happy new year with a lot of pleasure and good luck in sport & breeding!!

Lees meer

Welkom bij stoeterij Van de Heffinck.

Van de Heffinck is een stoeterij met als doel het fokken van sportpaarden en het uitbaten van hengsten. Hubert Hamerlinck veranderde zijn landbouwbedrijf naar een functionele paardenfokkerij en een Europees erkend KI-station. Ondertussen zijn dochter Melanie en haar man Thomas mee actief in deze paardenfokkerij.

Ons doel is steeds jonge kwaliteitsvolle hengsten en merries te hebben zodat we kunnen bijdragen in de hedendaagse sportpaarden fokkerij. Verschillende echte verervers hebben hier hun jonge levensjaren doorgebracht, nl. Randel Z, Heartbreaker, Clinton, Orlando, Vivant, Cornet Obolensky, Utrillo,...
Ook één van de meest waardevolle merriestammen van het BWP heeft zich ontplooid onder toezien van Hubert Hamerlinck, met als stammoeder Quinette Ut. 
Bij onze referenties ziet u enkele paarden die een internationale carrière lopen of gelopen hebben. Dankziij onze ervaring en kennis streven we naar vertrouwen en een tevreden klant!!

RECENT RESULTS OF RELATED VAN DE HEFFINCK HORSES

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten