netherlands germany france united-kingdom

Laatste nieuws

Foncetti 4e in eindstand finale HC 5j en klasseronde van Prestige bij de 4j

Tijdens de finale vd hengstencompetitie sprong Prestige een foutloze ronde met veel klasse bij de 4j en werd Foncetti 4e

Lees meer

Charisto goedgekeurd voor BWP

Onze nieuwe hengst Charisto zoon van Casall ask kreeg dit weekend groen licht tijdens de BWP hengstenkeuring! Hij ....

Lees meer

Stallion show 30/03/2019!!

Welcome @krismar stables Ruiselede 14h! Adres: Bruggesteenweg 28, Ruiselede

Lees meer

Welkom bij stoeterij Van de Heffinck.

Van de Heffinck is een stoeterij met als doel het fokken van sportpaarden en het uitbaten van hengsten. Hubert Hamerlinck veranderde zijn landbouwbedrijf naar een functionele paardenfokkerij en een Europees erkend KI-station. Ondertussen zijn dochter Melanie en haar man Thomas mee actief in deze paardenfokkerij.

Ons doel is steeds jonge kwaliteitsvolle hengsten en merries te hebben zodat we kunnen bijdragen in de hedendaagse sportpaarden fokkerij. Verschillende echte verervers hebben hier hun jonge levensjaren doorgebracht, nl. Randel Z, Heartbreaker, Clinton, Orlando, Vivant, Cornet Obolensky, Utrillo,...
Ook één van de meest waardevolle merriestammen van het BWP heeft zich ontplooid onder toezien van Hubert Hamerlinck, met als stammoeder Quinette Ut. 
Bij onze referenties ziet u enkele paarden die een internationale carrière lopen of gelopen hebben. Dankziij onze ervaring en kennis streven we naar vertrouwen en een tevreden klant!

Resultaten van onze gefokte paarden

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten