netherlands germany france united-kingdom

CSI Beervelde: eindverslag...

Boris kwam vrijdagavond aan de start in een 1.40m rubriek waarin hij 2 balken licht aantikte. Zaterdag startte Olivier hem in een 1.45m rubriek op tijd waarin hij zeer vlot van start ging alles liep goed tot de laatste lijn waar hij 12 strafpunten incasseerde. Uit fouten leert men wordt wel eens gezegd: zondag een fantastishe nulrit en daarmee behaalde Boris en Olivier een mooi 2e plaats in een 1.45m rubriek!
Cabrio bevestigt steeds opnieuw zijn springkwaliteiten. Hij liep donderdag al nul, vrijdag (1.45m rubriek) plaatste hij zich ook voor de barrage: dubbel foutloos en een 6e plaats. Zaterdag in de kleine GP (1.50m) opnieuw foutloos in de barrage één foutje wat hem nog een 9e plaats opleverde.
Zondagmorgen kwamen Cooper en Diabeau (foto) weer aan de start in de youngsters cup. Cooper was nog niet helemaal de oude maar zette toch een mooie rit neer alleen de laatste hindernis was er te veel aan.
Diabeau groeit alsmaar in het concours en heeft over deze 3dagen ook zeer constante prestaties neergezet met op zondag het hoogtepunt! Na een mooie nulrit en een spannende barrage een 2e plaats in het eindklassement.
Proficiat aan de ruiters!!

BWFA veulenveiling:
*Wiewie vd Heffinck + Cooper veulen verkocht voor 21000EUR
*Kyoto dit Cantero (contact) en Kambrinus (Contact) verkocht voor 8000EUR en 7500EUR
*Kornelia (Diabeau) en Kamilla di Cantero (Diabeau) verkocht voor 9500EUR en 9000EUR.

Open vlaams veulenkampioenschap:
3e plaats hengsten: Kadafi vd Heffinck
4e plaats merreis: Kometa pkz (v. Cooper vd Heffinck)

Proficiat aan alle deelnemers!

Ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten