netherlands germany france united-kingdom

Cabrio en Cooper TOP in Lummen!! + videos

Lummen was de eerste grote afspraak voor Olivier en Cabrio in het begin van dit nieuwe seizoen: hij heeft meteen getoond dat ze opnieuw klaar zijn voor het grote werk!
Olivier had zich met Cabrio op donderdag al gekwalificeerd voor de grote prijs en kwam dus gisteren fris aan de start in de GP waarin Cabrio opnieuw zijn fantastische springkwaliteiten liet zien! In de eerste ronde liep alles vlekkeloos met een licht foutje op de laatste hindernis was het even balen maar dat is de sport hé! De beste 15 mochten door naar de 2e ronde en Olivier met Cabrio hebben deze volgens plan perfect kunnen uitvoeren: een foutloze 2 ronde met een goede tijd. Dit bracht hem op een mooie 8e eindplaats.
Na deze grote prijs was er nog een grote prijs maar dan die van de 2sterren, 1.50m proef met barrage. Al vroeg moest Olivier met Cooper aan de start en ja Olivier is in de winning mood en loodste een goed springende Cooper foutloos door dit parcours in de barrage moesten zijn als 2e binnen: foutloos en een snelle tijd wat uiteindelijk een knappe 4e plaats opleverde!

In lummen is het jaarlijks BK voor de 7-jarigen: hierin hadden we 2 deelnames: Quinn en Cayenne.
Beiden konden de eerste dag een mooie foutloze rit afleggen, op vrijdag kregen beiden een waterfout en tijdspunten en Quinn nog een balkje erbij. Geen finale dus maar wel tevreden met deze resultaten! En niet te vergeten Olivier werd met een nakomeling van Cabrio vd Heffinck nl. Hunter C 5e in de finale!!

Retour

Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus