netherlands germany france united-kingdom

Kafka reservesieger BWP keuring!

Kafka vd Heffinck (Calvaro x Diamant) wist reeds te overtuigen op de 2e fase en bevestigde dit tijdens de derde fase.
Hij liet goede sprongen zien zowel op woensdag als zaterdag en was fijn te rijden.

Zaterdagavond was er dan de finale van de hengstencompetitie waar Jamal opnieuw foutloos liep bij de 4-jarigen.
Hij heeft dus alle competities foutloos afgewerkt!
Quinn die met een 2e plaats goed begonnen was in deze competitie kon de laatste competitie niet deelnemen wegens een drukplek op zijn rug, hij had daar blijkbaar toch al last van in 's gravenwezel en in Gesves daarom hebben we besloten dit te laten genezen.
Cayenne die vertoeft momenteel in Arrezzo waar hij al goede parcoursen liep die zeker ten goede zullen komen in zijn opleiding!
Cooper die vertrekt ook naar Arrezzo, hij liep dit weekend mee in Den Bosch waar hij de eerste dag in een 1.50m, 8 strafpunten kreeg maar goed sprong! De 1.55m proef de dag erna was toch nog iets te vroeg met een opgave als gevolg.
Olivier en Cooper zijn nog niet zolang een combinatie en moeten op dit niveau nog wat ervaring opdoen!

Cabrio en Olivier Philippaerts (Cabrio v/d Heffinck) begon sterk aan de wereldbekerwedstrijd maar eindigde met 15 strafpunten hier Olivier zijn verhaal:. “Cabrio sprong goed al is het jammer dat we onderweg een balk aantikten. Het bracht me evenwel niet uit mijn concentratie. Net voor de laatste hindernis ging het mis. Noem het een communicatiefout. Cabrio dacht dat het gedaan was en was verrast dat er toch nog één hindernis was.”

Go back

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more