netherlands germany france united-kingdom

Van de Heffinck heeft een mooi weekend achter de rug...

Contact en Dirk kozen de eerste dag voor de small tour waar zijn meteen een dubbele foutloze rit neerzetten en zo 7e werden. De volgende 2 dagen deden ze mee in het 1.40m parcours waar hij de eerste keer spijtig genoeg 1 strafpunt had voor tijd en 2e parcours één balkje heeft getikt.
Boris had op dag één in de small tour een foutje in barrage; dag 2 zette hij een foutloze rit op het bord en werd 13e.
2 andere "Van de Heffinck"paarden: Buttercup en Wenke Van de Heffinck presteerden het voorbije weekend ook sterk door elk een aantal ereplaatsen op hun palmares te zetten.

Op zaterdag hadden we dan de bwfa auction op het programma waarin veulens van onze hengsten voor mooie bedragen verkocht zijn. meer info: www.bwfa.be

Op zondag was er dan het open vlaams veulen kampioenschap waar wederom verscheidene veulens van onze hengsten deelnamen en niet zonder resultaat:
Bij de hengstveulens waren op de 11 finalisten 5 nakomelingen van onze hengsten geselecteerd. Winnaar werd Investment (zie foto) een nakomeling van Cooper van de Heffinck en op de 3e plaats vonden we de volle broer van de winnares van vorig jaar (Hillary) Infernape vd Caatshoeve (Clinton).
Bij de merrieveulens waren er op de 10 finalisten terug 4 nakomelingen van onze hengsten geselecteerd. De eerste plaats was voor Irandia vd Bosrand (Contact vd Heffinck) en 2e werd Illusion (Cooper vd Heffinck).
Wat dus meteen duidelijk is, het feit dat Cooper vd Heffinck leverancier is van 4 finalisten, is dat zijn eerste jaargang zeer geslaagd is!!!
Proficiat aan al deze fokkers!

Voor de volledige uitslag volg de link

http://www.flanders-horse-event.be/_html/main.php?id=195&&taal=nl&&page=nieuws

Retour

Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus