netherlands germany france united-kingdom

Diabeau en Contact zorgen voor een bisnummer tijdens de finale van de hengstencompetitie

Cooper 1e ex aequo in de finaleproef; 2e en beste BWP hengst in het eindklassement! Zorro kreeg één pechfoutje op de laatste hindernis.
Nadat Diabeau en Contact vorige week in Gesves met de overwinning aan de haal gingen deden ze dat nog eens mooi over in Oud-Heverlee tijdens de finale van de Mazda hengstencompetie. Diabeau was net iets meer gespannen dan anders maar kon zich toch niet op een fout laten betrappen en maakte over de 5 wedstrijden geen enkele fout, zo won hij alle wedstrijden met barrage op tijd en werd dan ook logischerwijze eindwinnaar bij de 5 jarige hengsten.
Voor Contact had het eindklassement geen belang meer, doordat hij niet aan de start kon komen in Mechelen en een wat moeizame start kende in Moerzeke. Toch heeft ook Contact zich laten opmerken door in Gesves en Oud-Heverlee te winnen bij de 7 jarige hengsten. Boris plaatste hem nog maar eens voor de barrage waar hij een mooie 3e plaats kon bemachtigen en zo 2e werd in het eindklassement!
Chivas was toch wat onder de indruk daar in Oud-Heverlee en tikte 2 balkjes. Cabrio startte goed maar kreeg op het eind 1 foutje.

Retour

Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus